Nieuw bij BeautyCare Petra een spaarkaart. Bij besteding van €20 krijg je een stempel. Bij een volle spaarkaart krijg je 20% korting op een behandeling naar keuze.


Bij iedere besteding van €20 krijg je een stempel. Bij een volle spaarkaart krijg je 20% korting op een behandeling naar keuze. 

De spaarkaart is 1 jaar geldig vanaf de datum van de eerste stempel.

 

Wanneer u als bestaande klant van BeautyCare Petra een nieuwe klant introduceert, ontvangt u bij uw volgende bezoek een éénmalig korting van 10% op de door u zelf uitgekozen behandeling.


Wilt u een mooi, origineel cadeau geven? Kies dan voor een kadonbon van BeautyCare Petra. Deze zijn in elke prijsklasse verkrijgbaar, ook kunt u een behandeling cadeau geven (de prijs zal dan niet op de cheque vermeld worden) 

Bel of mail ons met uw wensen en wij leggen de kadobon leuk ingepakt voor u klaar!

  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst