Een cupping gezichtsbehandeling zorgt voor een mooie stevige gladde huid waarbij rimpeltjes vervagen.

Tijdens de cupping gezichtsbehandeling maak ik gebruik van de producten van Belabacci huidverzorging. 

Wat is een cupping gezichtsbehandeling:

Bij een cupping behandeling wordt het gezicht hals en decolleté gemasseerd met siliconen cups en een genie van Belabacci.  Deze cuppingmassage is een vernieuwde methode die gebaseerd is op de traditionele Chinese cupping. 

Door in de cup te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en daar wordt mee gemasseerd. Hierdoor wordt het bloed in de onderste huidlagen naar boven gezogen waardoor er een snellere opname van voedingsstoffen en een snellere afname van afvalstoffen plaats vindt. De voedingstoffen van de natuurzuivere biologische huidolie wordt hierdoor diep in de huid opgenomen. 

Door deze behandeling regelmatig te ontvangen krijgt u een mooie stevige gladde huid en rimpeltjes vervagen. Deze behandelingen geven het beste resultaat in kuur verband. Een kuur is 1 keer x per week een salonbehandeling, 6 weken lang daarna 2x om de week. Dus 8 salonbehandelingen.  Thuis gaat u zelf aan de slag met uw eigen cups en volgt u de online workshop.  Na de kuur vind er meestal een vervolgbehandeling plaats na ca. 6 weken om de huid in optimale conditie te houden.

Wat zijn de voordelen voor uw huid bij een cupping gezichtsbehandeling: 

De productie van collageen en elastine wordt door deze massage gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt.  Het vervaagt rimpels, fijne lijntjes en vochtwallen onder de ogen. Het maakt verklevingen los en verzacht littekenweefsel. Het verbeterd de opname van de producten en heeft tevens een ontgiftende werking. Bij lichte couperose versterkt het de haarvaatwandjes. Deze cupping behandeling geeft een heel mooi resultaat. U krijgt een mooie stevige gladde huid en rimpeltjes vervagen. 

De kuur bestaat uit 8 salonbehandelingen waarin u een korte gezichtsbehandeling krijgt, uitleg hoe u moet cuppen, voor- en nafoto, een tasje met 2 facialcups en een fles genie van 120ml, 8 weken online begeleiding met 21 video's en E-book. 

Een cupping gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 1. Reiniging met milk/olie en lotion
 2. Dieptereiniging met met zachte peeling 
 3. Gezichtsstoombad om de poriën open te zetten 
 4. Cupping massage van gezicht/hals en decolleté 
 5. Masker aangepast aan uw huidtype
 6. Verzorgende créme

 

Om resultaat te behalen moet u minimaal 2x per week zelf thuis cuppen +/- 5 min.

Wat u wel en niet moet doen voor en na een cupping gezichtsbehandeling:

Geen hete douche of stoombad, geen sauna, geen sport, geen agressieve peeling. Wel veel water drinken.

  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

  Naar producten 
 • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

  Naar behandelingen 
 • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

  Naar prijslijst