Ik ben Petra Timens, getrouwd met Rik en samen vormen wij een samengesteld gezin met 5 kinderen waarvan er nog 2 thuis wonen. Wij zijn een trotse opa en oma van 2 kleinkinderen, Nora en Mats.  

Na jaren administratief werk gedaan te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben in 2012 de opleiding schoonheidspeciasliste gaan volgen. Ik heb deze 2-jarige opleiding met heel veel plezier gevolgd en in 2014 heb ik mijn diploma gehaald. In 2015 ben ik gestart met mijn salon aan huis. Als  schoonheidsspecialiste heb ik er plezier in uw huid te verbeteren en u te laten genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Bent u op zoek naar ontspanning, een heerlijk verwen moment dan bent u aan het juiste adres. Mijn doel is bereikt als u met een goed verzorgde huid en een tevreden gevoel de salon verlaat. 

Bent u nieuwesgierig geworden? In de menubalk kunt u alle behandelingen, producten en prijzen vinden.

Ik hoop dat ik u snel mag begroeten in de salon.

Lieve groet,

Petra Timens

 
  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst