Ik ben Petra Timens, getrouwd met Rik en samen vormen wij een samengesteld gezin met 5 kinderen waarvan er nog 1 thuis woont. Wij zijn een trotse opa en oma van 5 kleinkinderen, Nora, Mats, Emilia, Maud en Rafael.

Na jaren administratief werk gedaan te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben in 2012 de opleiding schoonheidspeciasliste gaan volgen. Ik heb deze 2-jarige opleiding met heel veel plezier gevolgd en in 2014 heb ik mijn diploma gehaald. In 2015 ben ik begonnen met mijn salon aan huis.

Ben je op zoek naar ontspanning, een heerlijk verwenmoment dan ben je bij BeautyCare Petra aan het juiste adres. Alle behandelingen worden gestart met een intromassage met warme kruidenstempels om jou lekker te laten ontspannen. Bij de PUURR Treatments ligt hier nog meer de nadruk op om je een heerlijk zen-gevoel te geven. Mijn doel is bereikt als jij met een goed verzorgde huid en een tevreden gevoel de salon verlaat. 

Ben je enthousiast geworden? In de menubalk kun je alle behandelingen, producten en prijzen vinden. Als je vragen hebt, stel ze gerust!

Ik hoop dat ik je snel mag begroeten in de salon.

Lieve groet,

Petra Timens

 
  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variĆ«rend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst