Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Petra Timens en sinds juli 2014 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding met veel plezier gevolgd bij IMKO in Rotterdam. 

Sinds januari 2016 ben ik voor mijzelf begonnen met een salon aan huis, In mijn salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Het is mijn doel dat u met een goed verzorgde huid en een ontspannen gevoel de salon verlaat. 

In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling, verven van wimpers en wenkbrauwen tot en met het ontharen van o.a.gezicht, oksels, ets. Waar u ook voor komt vanaf het moment dat u plaats neemt in mijn behandelstoel is het mijn doel om u een moment van rust en ontspanning te bezorgen. 

Ik ben aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS) en volg geregeld diverse cursussen.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn salon.

Petra Timens

 
  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst