BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren. De producten van Nouvital bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn dierproefvrij. Om allergieproblemen zo veel mogelijk te vermijden wordt er met allergeenvrije parfums gewerkt en wordt er ook geen gebruik gemaakt van lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie). Minerale oliën zijn vervangen door een component. Hierdoor zijn de producten uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Alle dagcrèmes bevatten een zonnefilter.

Nouvital heeft voor ieder wat wils tijdens de behandeling, maar ook voor het thuisgebruik kunt u deze producten kopen bij BeautyCare Petra.
Want om uw huid in optimale conditie te houden is dagelijkse verzorging een eerste vereiste!!  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst