€18,00
Vanaf 30-jarige leeftijd begint onze huid duidelijk te verouderen als gevolg van een verminderd celmetabolisme, slechtere doorbloeding en een afnemende hydratatiegraad. Dit uit zich in een slechtere huidconditie. Rimpelvorming begint op te treden.

De crème is dan ook vooral gericht op het in stand houden van een gezonde huid. Deze crème bevat een sterke moisturizer en het beschermt het DNA in de cel, waardoor de schadelijke werking van vrije radicalen en UV straling sterk wordt beperkt en photoaging wordt afgeremd. Het toegevoegde vitamine E werkt als anti-oxidant. terwijl ginkgo biloba zorgt voor een betere doorbloeding.

De formule zorgt voor aanmaak van collageen wat voor versteviging van de huid zorgt. Glycofilm, een fucose-glucose verbinding, gemaakt uit sorbitol en gistextract, beschermt de huid extra tegen externe invloeden en functioneert als second skin. De crème bevat daarnaast vitamine Q10 dat het energieniveau in de cel verhoogt.

Stuur mij een WhatsApp bericht wanneer je vragen hebt over dit product.  
  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variërend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst