€35,00
Dit serum is de sleutel tot het behoudt van de natuurlijke schoonheid van de huid. Het serum verlengt de levensduur van de huidcellen en vertraagt hierdoor het huidverouderingsproces.  Deze innovatie anti-aging formule is niet alleen geschikt voor een rijpere huid, maar ook voor jongere huidtypes. Het Snow Algae extract werkt via het calorische restrictie principe en vertraagt het ouderdomsproces van de huidcellen.  

 

Dit leidt tot een betere bescherming, verhoogde weerstand tegen oxidatieve stress, een effectiever herstel en detoxificatie van de huidcellen. Met zijn sterke hydraterende en beschermende eigenschappen op celniveau zorgt dit serum dat de huid zijn jeugdige en natuurlijke uiterlijk behoudt. 

Stuur mij een WhatsApp bericht wanneer je vragen hebt over dit product.  
  • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

    Naar producten 
  • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variĆ«rend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

    Naar behandelingen 
  • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

    Naar prijslijst