€13,95
DE TOPPER VAN PUURR!

Deze mag zeker niet ontbreken bij echte huidverbetering.

Beschrijving:

Ik zou het bijna een wonderolie willen noemen.

meest voorkomen komt eczeem van binnenuit maar ik heb al heel wat reacties ontvangen dat deze verdwenen zijn na gebruik van deze unieke anti-verouderingsolie. Een combi van Abrikozenpitolie (topper tegen huidveroudering) en de unieke combinatie van Vitamine C en E met een heerlijke sinaasappelgeur! 20 ml.

 • Abrikozenpitolie: vocht, versterkte weefsel, huid verzacht en verfrissend, antibacterieel en verzacht.
  Geschikt voor: Alle huidtypen, maar vooral voor de rijpere huid, gevoelige en droge huid, gemengde huid, bevestigd en/of gebarsten huid, schrale huid.
 • Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Verder kan vitamine C acne en pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea. Bij klinisch onderzoek bleek de huid van proefpersonen na (langdurig gebruik) egaler en steviger te zijn. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en dat UV-schade minimaal kan zijn. Vitamine C werkt het beste in combinatie met bepaalde anti-oxidanten. De combinatie van Vitamine C (ascorbinezuur) en Vitamine E (tocoferol) vormt een gouden duo. We hebben ook een serum met maar liefs 20% vitamine C zie het Intense Repair Complex serum!
 •  

Vitamine C is vluchtig en zeer betrokken. Daarom moet het altijd licht- en luchtdicht verpakt worden en pas echt zijn werk op de huid als het minimaal 4% aanwezig is in een product.


PUURR Intense Gezichtsolie bevat 5% Vit. C en is licht- en luchtdicht verpakt. Laten we erop wijzen dat u altijd het dopje er weer op doet!

Stuur mij een WhatsApp bericht wanneer je vragen hebt over dit product.  
 • BeautyCare Petra werkt met de producten van Nouvital. Kenmerkend voor de producten van Nouvital is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren.

  Naar producten 
 • In de salon kunt u terecht voor diverse behandelingen, variĆ«rend van een ontspannende gelaatsbehandeling tot en met het ontharen van o.a.benen en bv. oksels

  Naar behandelingen 
 • Hier vindt u een overzicht van de diverse behandelingen inclusief prijzen.

  Naar prijslijst